Nu söker vi medarbetare till Söderhamn

Nu startar vi snart vår nya husfabrik i Söderhamn.

Vi kommer att starta långsamt för att under hösten kontinuerligt öka takten.

Som i alla branscher går arbetet bättre och är roligare med rätt arbetskamrater. Det vet vi och vi söker därför nu engagerade och omsorgsfulla personer med en eller flera relevanta erfarenheter; snickeri, VVS, el, städ, kvalitetskontroll och serietillverkning av produkter. Vi behöver medarbetare som tillsammans spänner över många områden; fler personer inom vissa områden, och enstaka personer inom andra områden.

De som troligen passar bäst hos oss kan sin sak, och kan ändå samverka med arbetskamraterna i fabriken i syfte att tillsammans sträva efter kontinuerlig förbättring av båda stora och små detaljer i våra metoder och produkter. Vi blandar byggbransch med industribransch och levererar en effektivt byggd produkt som blir någons trygga och mysiga hem.

Då man jobbar på ett företag som bygger hus i fabrik har man ett jämnt arbetsklimat sommar som vinter och fabriken flyttar inte runt med jämna mellanrum utan man har alltid samma plats att åka till då man ska till jobbet. För de som vill lufta vingarna mellan varven finns det möjlighet att ingå i vårt montageteam som med jämna mellanrum lämnar fabriken för några dagar och åker ut till byggarbetsplatser för att montera våra lägenheter.

Om du tycker att det låter spännande att vara vår medarbetare, tycker vi att det vore spännande att höra av dig. Skicka ett mail till johnny.magnusson@prefament.se och berätta lite om dig själv, vad du kan göra och vill göra så återkommer vi till dig efter sommaren.